Werkwijze

Uw Huid

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Het bestaat uit de epidermis, dermis en de hypodermis. De huid vormt in zijn geheel een natuurlijke barrière tegen chemische stoffen en fysische invloeden zoals zuren, tegen uitdroging en beschadiging door zonlicht. De huid beschermt ons ook tegen het binnendringen van bacteriën, schimmels en virussen.

Intakegesprek

Wanneer u bij ons komt voor een intakegesprek, zal eerst een van onze medewerkers alle algemene vragen met u doorlopen. Daarna komt de huidtherapeute erbij om uw specifieke vragen te beantwoorden, en natuurlijk om te kijken of de gewenste behandeling mogelijk is. Hierbij is de afweging of aan uw verwachtingen kan worden voldaan, een belangrijk gegeven. Elke vraag die u heeft, is niet alleen belangrijk voor u, maar ook voor ons. Het past in onze filosofie om behandelingen zo laagdrempelig mogelijk te maken en te houden. Daarom zijn bij Medisch Centrum DerMO alle intakegesprekken altijd gratis. En, het gesprek is ook altijd vrijblijvend. U bent tot niets verplicht.

Aandoeningen & Behandelingen

Medisch Centrum Dermo beschikt over zeer geavanceerd apparatuur. Voor de beste resultaten bij de uiteenlopende dermatologische en cosmetische aandoeningen maken wij onder andere gebruik van Laser-, IPL- (Intense Pulse Light), Cavitatieapparatuur, Infrarood Pressopak en Electrostimulatie. Enkele voorbeelden hiervan vind u bij Behandelingen.